детали за работа

Техничар за електроника за склопување и тестирање на уреди

топла Специјални
Краток преглед на точка
  • Име на компанија:
    Schmid & Wezel GmbH
  • работни места:
  • 1
  • Приближно приход: 1-2 години
  • Листата на: -25 10 2021-
  • Понудете преку Интернет до: -31 01 2022-
  • ID на работа: 5
  • кликнете тука за повеќе огласи за работа оваа работодавачот