ж.к.. хоби месарПопуларнипонуда

Додај-во Омилени Пријавите оваа реклама

Здраво, нудат комплетна хоби касапи за продажба. Делови како скали, bonesaw, cutter, electr. Може да се затвора машина, тава за подготовка, 2 котел за готвење, машина за полнење колбас, мелница за месо, блок за сечкање и многу мали делови, но само во целина за продажба.

цена
3,000.00 €
Компанија / Добавувачот:
Strambach

ID: 340

категорија
датум
пред 6 месеци, 16 денови
Standort
- 86663
090691013

Поврзани реклами