Месо преработувачката индустрија во Германија. Врвни компании во месната индустрија. Листа на најголемите претпријатија месо за преработка. Регионални специјалитети на компании и производители од Баварија, Тирингија, Северна Рајна-Вестфалија, Берлин, Бранденбург, Хесе, Рајнланд Пфалц Сар, Niedersachesen, Баден Виртемберг и други држави ...

Wiesenhof живина Kontor GmbH


_ Wiesenhof е Германија живина бренд .. Не 1 и отсекогаш била пионер во живинарската индустрија. Одгледувачи, мрестилиштата, се хранат мелници, одгледување со земјоделците партнер и објектите за колење и обработка на завршување на вертикалната интеграција на семеен бизнис.

Thüfleiwa AG


_ Ние сме средни претпријатија за производство на оригиналниот Thuringian месо и колбаси производи, кои може да се погледне назад на 100-годишна традиција.

СИМОН Fleisch GmbH


_ Нашата основна дејност вклучува колење и butchering на свињи и говеда и производство на месни производи исклучиво за секторот бизнис-до-бизнис.

Metten Fleischwaren GmbH & Co.


_ На Metten група, основана 1902, е компетентен партнер за висок квалитет на месо и колбаси специјалитети, како за контра услуга и на полиците на самопослужување.

Шунка фабрика Х. Klümper GmbH & Co.


_ Ние сме шунка-специјалист, бидејќи 1821 во 7.Familiengeneration! Вистинските вредности не престануваат од една четвртина до четвртина, но од генерација на генерација!

Глобална месо Валтер Шмид GmbH & Co.


_ Ние сме семејство во сопственост на компанија, нашите основни надлежности се увоз на говедско месо од Јужна Америка, она што веќе работат над 40 години. Касапница на сечење на работ на технологија.

ЕК Fleischwarenfabrik Дитер Hein GmbH & Co.


_ ЕК Fleischwarenfabrik Дитер Hein Рафинираниот за генерациите квалитетни производи од месо со најдобрите колбаси и шунка производи. Опсегот вклучува високо квалитетни производи од свинско месо, мисирка, телешко, говедско и јагнешко месо.
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 6 7 следниот крајот »