TecnoCarne Сао Паоло


Руа Бела Цинтра 967 - 11
0000 Сао Паоло ,
Тел:. + 55 (0) 11 35987800
контакт: Информации за BTS
Е-пошта:
веб-страница:
Ажурирано: 19.03.2015
Член од: 19.03.2015

Тука учествуваат претставници од целиот свет и од сите технолошки гранки релевантни за месната индустрија. Саемот е одличен форум за да се добие преглед на пазарот, да се запознаат новите технологии и трендови и да се воспостават и продлабочат деловни контакти.

Излагачите меѓу другото презентираат состојки за храна, мелници за месо, системи за ладење, машини, машини за мешање, миксери, машини за сечење, пакување. Транспорт, логистика, одржливост, софтвер се исто така меѓу широкиот опсег на теми.





Клучни зборови: Адитиви | Машини за преработка на месо | мелници за месо | Логистика | Одржливост | нови технологии | Транспортни и системи за ладење | пакувања
Наведени во: Во светот