• воз
  • Обуки / семинари

Посета на семинари / подучување / скара курсеви / обука за месар, касап, продавачот, практиканти, економисти, инженери и други од месната индустрија.

Првиот баварскиот касап училиште Landshut


_ За 90% доаѓаат по препорака на најстариот и најголемиот мајстор на училиште. Ова приватно училиште се залага за одличен квалитет на образованието во пријателски лични атмосфера.

Колеџот на еснафот касапи "Берлин


_ Им нуди на нашите техничко училиште се: Интер-компанија обука за чираци, подготвителни курсеви за сертификат или продажбата на испитување менаџер на мајсторот, специјализирани семинари.

Verlag Behr е


_ Behr носи практиката на поентата. Полуживотот на знаење е сè покус. Затоа, да се биде секогаш во тек е предизвик со кој мора да се обезбедат сите професионалци и директори.

Хубер Консултирајте eK


_ Оптимизирање на деловните процеси. Подобрување на бизнис администрација. Ситуација. Креирање цел спецификации за АП REFA постигнување persönl. и професија. Цели од страна на тренерот инструменти. Стандардизирање на мачење на производот., Генерал оптимизира своите производи Qualitätsm. со HACCP.

Фриц Gempel


_ А здрав компанија има потреба од добра и мотивирани вработени. Без разлика дали во продажба, производство, администрација или во развој. Литература и консалтинг компанија за месната индустрија.

Бехтел Маркетинг тренер


_ Сакате успех, мотивирани вработени и задоволни клиенти? Во вашата куќа се наоѓа на промена на генерациите? Потоа дојде време да се направи промена. Со задоволство би ве поддржат.

Нога Höller консултантски услуги


_ Профитабилноста е храната, ликвидноста на воздухот за дишење на секоја компанија. Со нашиот одржлив контролен концепт, можете да обезбедите и за вашиот бизнис. Ние сме среќни да ве запознаам со нашиот концепт.