Нога Höller консултантски услуги


Блуменштрасе 3
53757 Санкт Августин , Германија
Тел:. 02241 / 1695382
Факс: 02241 / 1695383
контакт: Стефан Hoeller нога
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.fusshoeller.info
Ажурирано: 02.05.2014
Член од: 18.03.2013

Ние сме ваш партнер за развој на одржлива корпоративна стратегија. Со нашиот контролен концепт направен по мерка, вие ги контролирате вашите гранки и производство. Вашата цена станува јасна и разбирлива, а структурата на трошоците е транспарентна.

Со задоволство би ве запознале со нашиот концепт за холистичко корпоративно управување.  

Клучни зборови: активна продажба | Контролирање | Контрола на гранка | Финансиско планирање | Сметководство на трошоци и перформанси | Трошоци на производи | Менаџмент на квалитет | Развој на стратегија | Дизајн на бројач | Корпоративно управување