HEIFO GmbH & Co. KG


_ Влезот на оваа компанија беше направен од страна Портал на месо и е наменет за општи информации за информации на германскиот Fleischbranche.Die како што се името на компанијата, адреса, телефонски број, без гаранција на комплетноста и точноста. Го задржуваме правото да се промениме.

Хелмут шеф машини за пакување KG


_ Влезот на оваа компанија беше направен од Fleischportal и служи како општи информации за германската индустрија за месо.

Ribbeck GmbH


_ Целосно пакување решенија од еден извор, тоа е она што Ribbeck GmbH од 27 години.

CertuFLEX


_ Компоненти од не'рѓосувачки челик за областите на процесна технологија / компоненти на добавувачот / хигиена и. Објект.