Нови или користени машини за отстранување и уништување на месо. Сите водечки производители и добавувачи или дистрибутери се обраќаат од Германија. 

USEDmarket GmbH


_ USEDmarket е силен партнер за продавници и складишта, специјални предмети, како и машини со меѓународна ориентација. Со повеќе од 20 години искуство, ние сме успешно позиционирани на пазарот.
« почеток Претходно 1 2 следниот крајот »