Сите употребувани дилери за месарници нудат употребувани минерали, касапи, полнила, коски, клишери за колбаси, секачи и др. Од решенија за касапи. Купете евтини или продадете тука.

ТЕХНОЛОГИЈА КРÖГЕР ЗА ХРАНА


_ Влезот на оваа компанија беше направен од страна Портал на месо и е наменет за општи информации за германската индустрија за месо.

Хауенштајн Флејшеримасхинан GmbH


_ Hauenstein Fleischereimaschinen GmbH е семеен бизнис кој специјализирал во ремонт и трговија со машини за преработка на месо од 1970 година.