PVS Systemtechnik GmbH


До пристаништето 4а
21423 Винсен/Тонхаузен ,
Тел:. +49 4179 75 07 11
Е-пошта:
веб-страница:
Ажурирано: 10.01.2014
Член од: 10.10.2012

PVS Systemtechnik GmbH

Ние сме специјализирани во прехранбената индустрија. Ние ги развиваме иновативни системи за сечење на новата генерација.