AVO-Werke August Beisse GmbH


Индустрија Стрит 7
49191 Белм ,
Тел:. +49 (0) 5406/5080
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.avo.de
Ажурирано: 03.11.2022
Член од: 16.10.2012

Експертиза за вкус и технологија
 
Во фабриките за зачини АВО во Белм, добриот вкус, високиот квалитет и големата смисла за развој на трендовите се основните критериуми за континуиран успех на компанијата.

Со околу 500 вработени и бројни странски агенции, АВО е еден од водечките специјалисти за зачини во Европа. Со целосен спектар на зачини, мешавини на зачини, маринади, сосови зачини и адитиви, традиционалната компанија е призната како ефикасен партнер во прехранбената индустрија, занаетчиството и трговијата со храна со децении и расте постојано. АВО нуди и стандардизирани и индивидуални решенија за вкус и технологија во производството на храна

Клучни зборови: маринади од месо | Маринади на скара | Леб | Зачини од колбаси