Густав Елерт ГмбХ & Ко КГ
Шинкенстрасе 9
33415 Verl ,
Тел:. 05246 / 50 300 0
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://ehlert-gmbh.de
Ажурирано: 04.09.2023
Член од: 17.10.2012

Специјализирани трговци на големо за трговија со месар и месна индустрија

На добра 10.000 метри ние 18.000 производи од групи производи:

  • Naturdärme
  • вештачки храброст
  • Суровини зачини, зачини и билки
  • Адитиви и помошни
  • Машини и опрема
  • Алати за сечење и Fleischereibedarf
  • Работна облека и облека за еднократна употреба
  • Пакување
  • Детергент и технологија и средства за дезинфекција 

секогаш достапни за вас и се подготвени да се избави.

250 км радиус околу Verl Ние ви овозможи со нашиот сопствен логистика. Можете да ги сортирате наредба да 17: дајте ни за следниот работен ден 30 PM. 

На национално ниво, ние ви снабдување со DPD или DB Schenker. Нарачки да ни се за 13 види ги нудиме на 98% до дури и следниот работен ден.

Од 2009 ние сме постојано во ИЧС сертифициран!

Од 2017, ние сме сертифицирани според FSSC 22000. Ова гарантира најголема можна безбедност на процесите, производите и услугите.

Како прометот на големо со материјали за производство на храна, ние сме експерти во пакување, детергенти, во кои работат и хигиенски облека и зачини и адитиви.

Од 95 години надвор од трговијата со природни и вештачки црева, соли и алати за сечење, како и преработка на месо и материјали угостителство се дел од нашата основна дејност.

Како сопственик-управувана семеен бизнис постојано инвестираме во нашиот народ, нашата логистика и во развојот на нашите процеси. Овие три модули да бидат основа за лична и сигурни деловни односи, на пазарот управувано палета на производи и конкурентни цени.

За повеќе информации, ве молиме контактирајте не на:

Т: + 49 5246 50 300 0 - info [at] ehlert-gmbh.de - www.ehlert-gmbh.de

Достапно - Контактирајте не!


Клучни зборови: облека | Облека за еднократна употреба | Материјали за продавници за месо | Зачини | Вештачки чаури | Природни обвивки | Опрема за онлајн продавница за касапи | Детергенти | Пакување | Мешавини за зачини