Бизбера СЕ & Ко КГ
Вилхелм-Краут-Штрасе 65
72336 Balingen ,
Тел:. 074 33 --12 0
Факс: 074 33 --12 26 96
контакт: Андреас Wegeleben
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.bizerba.com/de/home/
Ажурирано: 11.07.2019
Член од: 10.05.2014

Везна нуди на клиентите во секторите занаетчиството, трговијата, индустријата и логистика во светот со уникатен портфолио на решенија се состојат од хардвер и софтвер околу централниот големина "тежина". Оваа компанија снабдува производи и решенија за намалување на активностите, преработка, мерење, cashiering, тестирање, пуштање во работа и цените. Сеопфатни услуги од консултантска за услуги, етикети и потрошен материјал за лизинг заокружуваат на спектар на решенија.

Од 1866 везна главно дизајнирани за технолошкиот развој во областа на тежи технологија и е присутна во земјите 120 денес. Базата на корисници се движи од глобалните трговски и индустриски компании во трговијата на мало на пекарите и трговија касапи ". Штабот за пет генерации водени семејна сопственост група на компании со околу 3.900 вработени низ целиот свет, е Balingen во Баден-Виртемберг. Понатаму производствени капацитети се наоѓа во Германија, Австрија, Швајцарија, Италија, Шпанија, Кина, Канада и САД. Покрај тоа везна одржува една светска мрежа на продажба и сервис локации.

Bizerba_Headquarter_big_jpg.jpg
Седиште Бизеба во Балинген

Информации за претпријатието:
Управување: Андреас Вилхелм Краут, извршен директор
Број на вработениот: 3.900 (2016)
Промет: 652,6 милиони евра (2016)
Година на основање: 1866


Клучни зборови: режач | Доделувач | Германија | Мелница за месо | Скали