Софтвер за месната индустрија, трговијата со месо и колежи. Сите добавувачи на германската софтверската индустрија за месната индустрија на прв поглед. Размислете за купување на софтвер за Флејшер тука.

GEBRA-IT GmbH & Co. KG


_ Нов WEB изглед: GEBRA-IT обезбедува паметни софтверски решенија за поставување трендови за месната индустрија. Вие добивате скроен костум за вашите процеси со костумот GEBRA.

Winweb Information Technology GmbH


_ За повеќе од 20 години, Winweb развива софтвер специфичен за ERP за компаниите за храна и големопродажба. Од основањето на 1997, фокусот е на месната индустрија ...

CSB-систем AG


_ На CSB-Систем АГ е водечки развивач на софтвер и давател на специјализирани ИТ решенија за месната индустрија. Од 1977 советуваме, имплементација и управување со успешни проекти секоја големина компанија во светот.

KIRATIK GmbH


_ Од 15 години, KIRATIK, со многу страст, креативни идеи и соодветни know-how, ги решава малите и големите ИТ предизвици на повеќе од корисниците на 300 и корисниците на 1000 ...

GEBRA-IT GmbH & Co. KG


_ Високо флексибилно + модерно: Со brixxbox, GEBRA-IT го гради најпаметниот софтвер за прехранбената индустрија. Пониски трошоци - брза имплементација - големо задоволство. Пробај сега. Со нашиот флексибилен систем на градежни блокови ERP до вашиот успех! Нова веб-страница: www.gebra-it.de

Хубер Консултирајте eK


_ Софтверски алатки за Excel основа за: платежна; Добиток шопинг; управување и оптимизација на рецепт; угостители; Zerlegekalkulationen; Целосна доплата пресметка на трошоците; магацински менаџмент, дизајн на пакувањето.

Брукнер Systemhaus GmbH


_ За повеќе од 25 години ние се развие и системи за управување со производи и ERP софтверски решенија за сметководство и обработка на нарачки во трговијата на големо и извоз, особено за прехранбената индустрија и индустријата за месо.
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 следниот крајот »