Luckfiel и човекот GmbH


Либигстрасе 2-6
24145 Јазик ,
Тел:. 0431 71830
Факс: 0431 718322
Е-пошта:
веб-страница:
Ажурирано: 27.03.2014
Член од: 13.03.2013

Партнер на бизнисот со храна за повеќе од 100 години. Трговија на големо месо потреба. Филијали во Берлин (Löbert и син) и Coesfeld (Athmer и Liedt)

Клучни зборови: црева | Материјали за продавници за месо | Зачини | машинерија