Хуберт Хас eK


Бензстр 8-ми
73491 Нојлер ,
Тел:. + 49 7961 969097-0
Факс: + 49 7961 561073
Е-пошта:
веб-страница:
Ажурирано: 24.09.2014
Член од: 24.09.2014

Клучни зборови: Автоматски машини за попарување и дехаирање | Зачудувачки уред | Отстранување на влакна и машина за палење | Кланици