BATANIA Директен GmbH


Vorwerkstr. 12
95326 Kulmbach ,
Тел:. 09221 807 173
Факс: 09221 807 333
Е-пошта:
веб-страница:
Ажурирано: 07.04.2015
Член од: 16.09.2014

Ресторан резерви лесно да порачате онлајн. За 5000 производи со висок квалитет Gastrobedarf, кланица материјали и хотелски козметика по разумни цени. Да не сум јас за услуги на клиентите и брзо, евтини испорака. Лекарот специјалист за угостителство и забава услуги.

Клучни зборови: професионална мода | горивна паста | шведска маса | храна за прсти | Месар резерви | Месар резерви | Гастро материјали | Партиски сервис | професионална кујна | контра опрема