Рудолф Ферман ГмбХ & Ко КГ


Крупстрасе 4
36041 Фулда ,
Тел:. 0661 /-92825 0
Факс: 0661 / 92825-55
Е-пошта:
веб-страница:
Ажурирано: 21.05.2014
Член од: 13.02.2013

Името Ферман се залагаше за компетентност и партнерство во преработката на месо 75 години. Ние сме трета генерација специјалист на големо за касапи, гастрономија, потрошувачи на големо, партиски услуги и пекара.Од 1955 година компанијата Ферман е член на најголемата набавна соработка за снабдување со касапи дагема еГ. Компанијата беше преземена во 1970 година од синот на основачот, Норберт Ферман, кој, заедно со неговата сопруга Анелис Ферман, имаше значително влијание врз компанијата со големо чувство за пазарот. За тоа време, асортиманот беше проширен за да вклучува машини за касапи, комерцијална технологија за кујна и услуги за клиенти.Во 1990 година, првата градежна фаза на компанијата, која сè уште се наоѓа таму, беше извршена во индустрискиот парк Запад. Денес компанијата ја водат внуците на основачот Том Ферман и Патриша Ферман. Двајцата управни директори се надополнуваат на идеален начин. Том Ферман е дипломиран бизнис, а неговата сестра Патриша Ферман е адвокат. Околу 70 вработени се на ваша страна на централната локација во Фулда и во експозитурите во Ерфурт и Нида. Членството во здружението за набавки на Gafa Team GmbH, кое постои од 2004 година, гарантира испорака на иновативни и квалитетни сувомесни производи и замрзнати производи по фер цени.

Клучни зборови: работна облека од месар | Деликатеси | Фиксна побарувачка | Материјали за продавници за месо | Месарници | Мелница за месо | Гасна скара | Угостителски материјали | Јадења и прибор за јадење | Скари | Додатоци за скара | Технологија на голема кујна | Резерви за колење дома | Јаглен скара | Хотелска кина | Ужина и мали апарати | Апарати за кафе | Нож на готвач | Алатка за готвење | Конвекциски машини | Планирање на кујна | Вештачки чаури | Природни обвивки | Природни зачини | Плочи за сечење | Технологија за миење садови | Замрзнат опсег | пакување